Programok

Életmódváltó hormonterápiához 05.19.

Életmódváltó hormonterápiához 05.19.

Az egyes daganatos betegségekre (mellrák, prosztatarák) alkalmazott hormonterápia sok kellemetlen hatással járhat, amik ronthatják az életminőséget. Például megnő a szív- és érrendszeri betegségek és csontritkulás kialakulásának kockázata.
Ahhoz, hogy ezeket a rizikókat csökkenthessük, és hosszútávon védhessük egészségünket, fontos a megfelelő étkezési szokások kialakulása.
Programunk célja, hogy segítsünk egy egészséges étkezési rendszer kialakításában, miközben jónéhány tévhit is megcáfolásra kerül.

Időpont: 2023 május 19., VÁLTOZÁS, ÚJ IDŐPONT 16 óra

Most rendhagyó módon a regisztrációban kérünk, hogy jelöld be, hogyan szeretnél részt venni. Választhatod az online vagy a személyes részvételt is, mert arra gondoltunk, hogy úgy tartjuk meg, ahogy nektek a legjobb. A regisztráció lezárása után pedig mindenkit értesítünk, hogy a májusi eseményt hogyan tartjuk. (Ami nem jelenti, hogy később ne lehetne a másik verzió is. ;))
Online: Webex-en, egy linken keresztül lehet majd csatlakozni
Személyesen: az irodánkban (Budapest, XI.ker) max. 7 fő egy csoportban

Regisztráció:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdeTUZhd_EzxGaLyw2O0DSPo7RH0FxAkgMVNxkzpmd3AtjK-w/viewform?fbclid=IwAR1-DnVvIiZoMHNmV26wf97yY4eAtAfHJS4xf5pyYALQYLLJtZUaXxO3ubE

A regisztráció május 16-án zárul.