Programok

Tematikus programjainkkal szeretnénk segíteni a mindennapokban leggyakrabban felmerülő kérdések megválaszolásában. A programok online, vagy kiscsoportos formában kerülnek megrendezésre, a részvételhez regisztráció szükséges. 
Az aktuális programokat weboldalunkon és Facebook oldalunkon találod.

 

"Kemotréning"

Téma: A kemoterápia alatt mit együnk, mit ne, mire figyeljünk? A program segít a kezelések alatt megfelelő táplálkozás kialakításában, a tévhitek eloszlatásában. Olyan információkat ad, amik hasznosak a kezelések alatt.

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki a kemoterápiás kezelés előtt vagy az az elején tart.

Hossza: 1-1,5 óra

 

"Életmódváltó hormonterápiához"

Téma: Az egyes daganatos betegségekre (mellrák, prosztatarák) alkalmazott hormonterápia sok kellemetlen hatással jár. Ahhoz, hogy ezeket csökkenthessük, és hosszútávon védhessük egészségünket, fontos a megfelelő étkezési szokások kialakítása. A program célja egy egészséges étkezési rendszer kialakitásának segítése, és a tévhitek eloszlatása.

Kinek ajánljuk? Hormonpozitív mellrákos betegeknek, akkor, amikor már csak a hormonterápiát kapják. Hormonterápiában részesülő prosztatarákos férfiaknak.

Hossza: 1- 1,5 óra

 

"Hogyan tovább?"

Téma: A kezelések befejezése gyakran okoz bizonytalanságot. Egyrészt felszabadulunk, hogy vége, másrészt mindent megtennénk az egészségünkért. A program célja, hogy segítsen hosszútávon egy egézsségtámogató életmód kialakításában. Segít megismerni és a mindennapoba illeszteni az egészségtámogatő étrendet, és új, egészségtámogató szokások kialakításában.

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki legalább egy hónapja befejezte a kezelésket, de még nem telt el fél év.

Hossza: 1,5 óra