Legyen egy Kék Napod!

kéknaplogo

A kék csillag a nemzetközi jelképe a vastag- és végbélráknak. Szimbolizálja azok emlékét  akiket elvitt a betegség, és akik még reménnyel néznek egy rák nélküli jövő elé.

A “Legyen egy Kék Napod!” program egy figyelemfelkeltő megmozdulás. Célja, hogy felhívjuk a figyelmet a vastagbélrákra, beszéljünk róla, ledöntsük a tabukat. Ezen a napon ünnepeljük a túlélőket, azok bátorságát, akik harcolnak a betegséggel, és emlékezzünk azokra, akiket magával ragadott a szörnyű kór.

Ezen a napon öltözzünk minél többen kékbe, hogy megmutassuk, mindannyian együtt harcolunk a vastagbélrák ellen, mert együtt tehetünk ellene. A programban résztvevők feladata megmutatni támogatásukat, bemutatni a betegséget, felhívni a figyelmet a szűrési lehetőségekre, és azok fontosságára.

És hogy melyik napod legyen kék? Minden évben március első pénteke. Gyere csatlakozz hozzánk, segíts, hogy felhívjuk a figyelmet.
Legyen kék napotok a suliban, baráti körben, munkahelyen, és osszátok meg velünk egy fotón. Töltsétek fel az esemény Facebook oldalára, az alapítvány oldalára, vagy a saját oldalatokra, es használjátok a #legyenegykeknapod #vanholnap #egyuttarakellen hastegeket.
Ha szervezetként saját programot szeretnél szervezni (séta, konferencia, stb.), kérünk, hogy vedd figyelembe, a “Legyen egy Kék Napod!” szlogen védjegy oltalom alatt áll, a Van Holnap! Zsákos Alapítvány kizárólagos tulajdona. Felhasználása feltételekhez és engedélyhez kötött.
Webáruház készítés