Sztómaterápiás mintacsomag

Alapítványunknál lehetőség van ingyenes sztómaterápiás mintacsomag igénylésére, amihez a következőt kel tenned:

1. Ha szeretnél új eszközt kipróbálni, töltsd ki a lenti igénylőlapot, és aláírva, valamint a zsák típusával (nyitott, zárt, egyrészes, stb.) küdd vissza nekünk e-mailben, vagy postai úton. 

2. Bizonyos esetekben lehetőségünk van gyors segítséget nyújtani (elfogyott, állandóan leesik, hibás, stb.). Ilyekor szintén az alábbi igénylőlapot kell kitölteni, de kérünk, hogy ebben az esetben előbb telefonon egyeztess velünk.

Sajnos mivel készleteink és forrásaink is végesek, csak rendkívüli esetben tudunk ilyen segítséget nyújtani. Amennyiben két-három alkalommal egymás után előfordul ilyen probléma, kérünk, hogy fordulj az Egészségbiztosítóhoz.

Letölthető mintacsomag igénylő

Az egyedi méltányossággal kapcsoatban bővebb informácók

A Van Holnap! Zsákos Alapítvány elkötelezett a teljeskörű tájékoztatás mellett. Fontosnak tartjuk, hogy minden beteg megtalálja a számára a lehető legjobb eszközt. Ennek megfelelően, minden Magyarországon megtalálható sztómaterápiás eszköz forgalmazót megkeresünk és kérjük, hogy eszközökkel támogassa munkánkat.

Sajnos törekvéseinkkel nem mindenki ért egyet. Az összeállított mintacsomagokat így kizárólag azokból az eszközökből tudjuk összeállítani, melyeket az egyes forgalmazók a rendelkezésünkre bocsájtanak.

 

Webáruház készítés