Főoldal

Hegyvidéki Egészségnap idén tanácsadásokkal

2019.05.09 17:49

Idén június is a Hegyvidéki Egészségnapról szól nálunk. Most először nem cska ott leszünk, hanem sztómaterápiás és táplálkozási tanácsadással is várunk mindenkit. Gyertek, találkozzunk a Mom Kultban június elsején.

Az idei Hegyvidéki Egészségnapra sok újdonsággal készülünk. Új tájékoztató anyagaink mellett két tanácsadó is részt vesz, hogy segítsen a kérdések megválaszolásában.

Dietetikusunk, Fenyvesi Kata Zita az egészséges táplálkozásban, speciális diétákban és étrendekben tud segíteni. Tavaly is sok hasznos dolgot hallhattunk tőle, reméljük idén sokan eljöttök hozzá kérdéseitekkel.

Másik állandó szakértőnk Horváth Katalin Beatrix sztómaterápiás nővér, a Magyar Sztómaterápiás Nővérek Egyesületének elnöke is velünk lesz. Kérdezhetitek a sztóma ápolásáról, eszközökről, és minden másról is ebben a témában.

Ahogy a Sztómaexpón, itt is lehetőség van mintacsomagok kérésére, azonban most kérjük, hogy ha szeretnétek ilyet, akkor azt előre jelezzétek, mert csak azokat a csomagok visszük, amiket előre kértek. Köszönjük a megértést.

A program mindenki számára ingyenesen látogatható.

Helyszín: MOM Kultúrális Központ, XII. Csörsz utca 18.

Időpont: 2019 június 1., 10-15 óráig

 

 

Webáruház készítés