Korábbi kiadványaink

Egy lépés előre... segítő füzet a mellrák kezeléséhez

Ezt a füzetet azért készítettük, hogy kéznél legyen a segítség, ha kell. Neked segít, hogy résztvevője lehess a gyógyulásnak, hogy hozzá tudd adni, amit te tudsz. Aki melletted van, annak pedig abban segít, hogy ő tudja mit tehet érted, mivel segíthet neked, mi történik veled.

Egy lépés előre... életmód tanácsok hormonterápiához

Ezt a füzetet azért tartod a kezedben, mert hormongátló kezelésre van szükséged a betegség kiújulásának, vagy terjedésének megakadályozásához. Ez egy hosszú, és sokszor nehéz időszak lesz, de tudnod kell, hogy te magad nagyon sokat tehetsz azért, hogy könnyebb legyen. A füzettel szeretnénk támpontot adni egy olyan életmód kialakításában, ami hosszútávú segítség lehet az egészséged megőrzésében.

 

Egy lépés előre... amit az áttétes mellrákról tudni kell

Sokkoló lehet, biztosan millió kérdéses van, szeretnéd tudni mire számíthatsz most. Ezt a füzetet azért készítettük, hogy egy olyan támpontot adjunk a kezedbe, ami segít megtalálni a válaszokat, és hatékony támogatás lehet a mindennapokban.

 

Egy lépés előre... segítő füzet a vastag- és végbélrák kezeléséhez

Ezt a füzetet azért készítettük, mert tudjuk, hogy a vastag vagy végbélrák diagnózisa rengeteg kérdést hoz magával. Hogy ne az interneten kelljen, gyakran közel sem megbízható források között böngészned a kérdéseidre a válaszokat, szakértőinkkel összegyűjtöttük azokat a témákat, amikre leginkább szükséged lehet a kezelések alatt.

 

Egy lépés előre... előrehaladott daganatos betegek táplálkozása

Ebben a füzetben azokat a legfontosabb információkat gyűjtöttük össze, amik előrehaladott betegség esetén hasznosak lehetnek a táplálkozással kapcsolatban.